Cum ţineţi kilogramele la distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un singur pahar de vin pe zi împiedică depunerea kilogramelor nedorite şi vă poate ajuta chiar să scăpa de surplusul inestetic

Alcoolul a fost mereu blamat că îngraşă din cauza cantităţii de zahăr pe care îl conţine, însă studii recente arată că un pahar de vin pe zi poate fi un element important în cura de slăbire, arată un studiu efectuat de o echipă cercetători spanioli, citat de publicaţia britanică „The Daily Mail".

„Un consum moderat de alcool, în special de vin, protejează organismul de depunerea kilogramelor nedorite şi nu favorizează apariţia lor. Studiile anterioare au demonstrat că oamenii s-au îngrăşat când au consumat alcool doar în cantităţi mari. De asemenea, şi tipul alcoolului influenţează îngrăşarea. În schimb, în cazul vinului s.au văzut efecte benefice", a explicat purtătorul de cuvânt al specialiştilor de la Universitatea Navarro din Spania.

Motivul pentru care vinul este superior altor băuturi este că alcoolul conţinut de acesta furnizează calorii care sunt absorbite repede de organism şi nu sunt depozitate sub formă de grăsimi.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite