Versace răceşte plaja din Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra casă de modă Versace va crea prima plajă răcită din lume, pentru ca oaspeţii hotelului Palazzo Versace din Dubai să poată păşi fără griji pe nisip în miezul verii, când

Celebra casă de modă Versace va crea prima plajă răcită din lume, pentru ca oaspeţii hotelului Palazzo Versace din Dubai să poată păşi fără griji pe nisip în miezul verii, când temperatura poate ajunge la 50 de grade Celsius, potrivit “The Times”.

O reţea de ţevi prin care va circula un lichid pentru răcire va fi instalată sub nisip pentru a absorbi căldura. Piscina va fi şi ea răcită şi există propuneri pentru a instala şi ventilatoare uriaşe care să creeze briză.

Propunerea i-ar putea înfuria pe ecologiştii care s-au reunit, alături de 11.000 de politicieni, la Poznan, în Polonia, pentru a discuta despre reducerea emisiei de gaze cu efect de seră.

Totuşi, fondatorul şi preşedintele Palazzo Versace, Soheil Abedian, spune că proiectul său este sustenabil. “Vom absorbi căldura din nisip pentru a-l face suficient de răcoros ca oamenii să se poată aşeza pe el”, a explicat Abedian.

Hotelul şi plaja vor fi promovate puternic în Marea Britanie, unde Dubai este cea mai populară destinaţie şi atrage anual circa 800.000 de turişti britanici.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite