Valiza-scuter, transport rapid până la aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă britanică a inventat o valiză motorizată, care poate fi o soluţie pentru evitarea întârzierilor până la aeroport, scrie cotidianul britanic „The Daily Mail".

Având la bază un microscuter de dimensiunea unei trotinete, Micro-­Luggage, al cărui preţ ajunge la 283 de euro, poate să îşi transporte proprietarul individual sau cu bagajul ataşat. Cu o capacitate de 26 de litri, valiza nu este destinată voiajelor îndelungate, ci mai degrabă călătoriilor de afaceri. Scuterul poate fi luat ca bagaj de mână, după ce valiza a fost predată la îmbarcare, designul permiţându-i să încapă în compartimentele de stocare din avioane. De asemenea, valiza poate fi folosită individual, nefiind diferită de una obişnuită.

Invenţia poate fi manevrată cu uşurinţă prin aeroporturi sau prin oraşe aglomerate, direcţia fiind controlată prin înclinarea într-o parte sau cealaltă, asemenea skateboardului. Micro-Luggage poate fi folosit şi pentru călătoria zilnică spre muncă. Marea problemă pentru unii călători pare a fi preţul, acesta ajungând la peste 280 de euro, mult mai mare decât cel al unei valize obişnuite. „Compania noastră a schimbat modul în care copiii se duc la şcoală prin apariţia scuterului de dimensiunea trotinetei, iar acum dorim să schimbăm faţa călătoriilor de afaceri sau a navetelor scurte cu avionul", a spus un reprezentant al companiei Micro Scooters, firmă care a lansat valiza-scuter. Pe lângă avantajele practice, scuterul britanic poate ajuta la reducerea considerabilă a emisiilor de dioxid de carbon. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite