Vacanţele sunt făcute pentru sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuplurile au parte de mai multe partide de sex în timpul unei săptămâni de concediu decât în două luni petrecute acasă, scrie „The Daily Mail“, citând un sondaj recent.

Majoritatea respondenţilor au declarat că fac dragoste de 10 ori în timpul unei vacanţe de 7 nopţi. Totuşi, 57% din total au spus că fac dragoste doar o singură dată pe săptămână în cursul anului, când se află acasă.

În timp ce unii au recunoscut că partidele de sex au fost mai dese din cauză că s-au simţit mai relaxaţi, 11% au spus că au simţit că trebuie să fie mai apropiaţi decât acasă. Doar 1% au susţinut că nu au fost intimi în vacanţă, în timp ce aproape o zecime a recunoscut că au făcut dragoste de două ori pe zi. 67% din respondenţi au recunoscut că nu s-au certat deloc în vacanţă, în timp ce mai bine de jumătate au admis că s-au contrat cel puţin o dată pe zi cu partenerul în restul anului. Sondajul s-a bazat pe răspunsurile a 1.927 de persoane de peste 21 de ani, care au o relaţie şi care au plecat cel puţin într-o vacanţă de o săptămână cu partenerul în ultimii doi ani.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite