VIDEO S-a costumat în morcov şi a cerut-o pe prietena lui de soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un chinez a vrut să-şi impresioneze iubita şi a oferit un adevărat spectacol când a cerut-o în căsătorie: a organizat un flashmob cu 49 de persoane îmbăcate în morcov.

Tânărul chinez Pang Kun şi-a mobilizat cei 48 de prieteni pentru a-i oferi cea mai frumoasă amintire iubtei sale. În piaţa centrală din oraşul Qingdao, bărbatul a dansat împreună cu prietenii lui costumaţi în morcovi (porticaliul fiind culoarea preferată a prietenei sale). Au început să cânte şi să danseze, iar la un moment dat, Pang, care avea microfon în costum, a povestit despre prima lor întâlnire, potrivit Daily Mail.

"Te-am întâlnit acum 6 luni. Îmi amitesc de timiditatea ta, de următoarea întâlnire mai lungă, de prima ţinere de mână în timpul unui film", a spus tânărul, care în timp ce vorbea îşi dădea jos costumul.

Fata nu a stat prea mult pe gânduri şi a acceptat cererea în căsătorie în ţipetele mulţimii.

Ca să iasă aşa cum şi-a dorit, bărbatul a avut nevoie de 3 săptămâni de repetiţie şi 9.300 de lire sterline.

O altă cerere în căsătorie inedită a avut loc în America, pe un acoperiş al blocului. Ieşiţi la o bere cu prietenii, Josh s-a gândit că este momentul potrivit pentr a-i pune marea întrebare. S-a urcat pe marginea blocului, a început discursul şi a cerut unui prieten să-i arunce inelul pentru a i-l da iubitei sale. Doar că inelul a fost aruncat mult prea sus, iar Josh a trebuit să se arunce în gol după el. Iată cum s-a terminat:

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite