VIDEO Eroina care a dezarmat şi ucis un terorist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Eroina care a dezarmat şi ucis un terorist
VIDEO Eroina care a dezarmat şi ucis un terorist

O indiancă de 21 de ani, fiica unui fermier din provincia Kashmir, l-a atacat cu un topor pe unul dintre teroriştii care au pătruns în casă, apoi l-a dezarmat şi l-a împuşcat cu propria-i mitralieră.

Luni, Rukhsana Kausar se afla în casă alături de părinţii şi fratele ei, într-un sat izolat din regiunea Jammu, când trei bărbaţi înarmaţi au intrat în locuinţă şi au cerut mâncare şi găzduire peste noapte, potrivit BBC News.

Părinţii i-au spus fetei să se ascundă sub pat. Cei trei i-au atacat pe tatăl şi pe unchiul fetei şi i-au bătut până când au căzut la pământ. Fata a ieşit de sub pat şi l-a atacat pe unul dintre terorişti.

I-a imitat pe actorii de la TV

Rukhsana a povestit pentru BBC News că a reuşit să-l lovească cu un topor şi să-i ia mitraliera. Apoi a început să tragă în el şi l-a nimerit de cel puţin 12 ori.

„Nu pusesem niciodată mâna pe o mitralieră până atunci. Dar i-am văzut pe eroii din filmele de la TV cum trăgeau cu arma şi am încercat să-i imit“, îşi aminteşte eroina.

Poliţia l-a identificat ulterior pe bărbatul ucis ca fiind Abu Osama, unul dintre comandanţii militanţilor pakistanezi Lashkar-e-Taiba.

Tot poliţiştii au spus că bărbatul ar fi vrut să se căsătorească cu Rukhsana şi era pregătit să facă asta împotriva voinţei fetei. Rukhsana se teme acum pentru siguranţa ei.

Familia se află, momentan, sub protecţia poliţiei, dar spune că dacă s-ar întoarce în satul izolat ar fi o ţintă uşoară pentru militanţii care vor căuta răzbunare.



Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite