Ungurii atacă eRomânia /Avem nevoie de eBebeluşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
eUngaria vrea eTransilvania
eUngaria vrea eTransilvania

Pe net România este o adevărată putere politică şi economică. Jucătorii români au cucerit teritoriu după teritoriu, iar până de curând nimic nu părea că stă în calea lor. Acum eRomânia riscă să fie înghiţită de eUngaria şi eBulgaria după o ocupaţie e-română de aproape un an. La solicitarea unui eCetăţean român, lansăm un strigat de ajutor din partea celor aproximativ 15.000 de useri de pe la noi care au prins "micro

Mai citeşte şi:

Pe net, România a ocupat Ungaria

Multi-playerul de strategie eRepublik a atras până acum 134.000 de ecetăţeni, iar după americani, românii sunt cei mai numeroşi „eCetăţeni”. Jocul nu oferă o grafică spectaculoasă, dar atrage prin complexitatea lui.

Cum în eRepublik nu exista "Pace de sărbători" sau pauză", Laurentiu Bacalu - eCetăţean, ne solicită ajutorul: "România virtuală a fost atacată de Ungaria şi Bulgaria. eUngaria este un inamic vechi al eRomaniei încă din primul eWorldWar, atunci când eRO a cucerit aproape complet eUNG. Acum încercăm cu greu să facem faţă unei situaţii asemănătoare, numai că pe partea cealaltă a baricadei. Pentru a nu lăsa eRO pe mâna vecinilor de la Vest avem nevoie de "eCopilaşi" , useri noi care să ajute eRO să răzbată în acest război.

"Adminii" nu se pot implica în promovarea unei ţări mai mult decât a alteia, aşa că preferă să nu promoveze nici una, astfel rămânând echidistanţi.Responsabilitatea revine eCetăţenilor de rând. Ca eCetăţean vin eu cu o cerere de ajutor".

Cu un strop de interes şi o fărâmă din timpul nostru putem să salvăm eRomânia şi pe eCetăţenii ei. Pentru că tot este perioada concediilor şi a sărbătorilor de iarnă, iată o bună metodă de divertisment: fă-ţi un cont pe eRepublik, fii cetăţean al eRomniei şi descoperă ce poţi face pentru tine şi semnenii tăi!

Cum devii cetăţean al eRepublik

Pe pagina principală a eRepublik există butonul „Devino cetăţean", complează câmpurile, dovedeşte că eşti "fiinţă umană" tastând câteva litere deformate, apoi verifică-ţi mail-ul pentru a primi mesajul de confirmare. Loghează-te şi poţi începe aventura.

Platon, sfătuitorul şi mentorul tău personal te va ghida prin Lumea Nouă. Distracţie plăcută!

Ar fi util de aflat şi că:

- Poţi creşte în experienţă muncind sau luptând în război.

- Primul pe care ar trebui să îl faci e să-ţi găsesşti un loc de muncă, la secţiunea „piaţă", găseşti şi "Piaţa locurilor de muncă".

- După ce ajungi la nivelul doi, te poţi „antrena", asta îţi aduce putere şi experienţa obţinută în luptă.

- Mare atenţie la „wellness" (bunăstarea) personajului. Dacă acesta este sub 40 (din 100), nu poţi lupta în războaie, iar dacă ajunge la 0, vei „muri".

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite