Trei ani pentru pregătiri, trei luni de aşteptări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei ani pentru pregătiri, trei luni de aşteptări
Trei ani pentru pregătiri, trei luni de aşteptări

Femeile refuză să iasă în oraş nepregătite, spre disperarea partenerilor, care trebuie să le aştepte. Doamnele şi domnişoarele urmează un adevărat ritual înainte de a pleca la o întâlnire şi nu vor să renunţe la acest obicei.

Aproape trei ani de viaţă. Atât îşi pierd femeile pregătindu-se să iasă din casă. Iar bărbaţii devin victime colaterale ale acestui fenomen: îşi petrec trei luni din viaţă aşteptându-şi partenerele care se aranjează.

În medie, o femeie are nevoie de o oră şi 12 minute pentru a fi gata de o ieşire în oraş. 22 de minute sunt alocate duşului şi epilării. Pentru aplicare unor creme le sunt necesare şapte minute.

23 de minute sunt adjudecate aranjării părului, iar machiajul necesită 14 minute. Îmbrăcatul adaugă, la rândul său, şase minute procesului de pregătire. În total, susţin cercetătorii, femeile îşi pierd astfel trei ani din viaţă.

Trei luni de aşteptare

Bărbaţii îşi petrec, în medie, circa 18 minute aşteptân­du-şi partenerele, ceea ce este echivalent cu trei luni din viaţa lor. La această concluzie a ajuns un studiu al companiei de cosmetice Nephiria, prezentat de CBS la sfârşitul săptămânii trecute.

Cu numai câteva zile înainte, fusese publicată o cercetare similară comandată de compania britanică Matalan. Potrivit acesteia, femeile îşi pierd aproape un an din viaţă răscolindu-şi garderoba pentru a se decide cu ce să se îmbrace.

Astfel, în fiecare dimineaţă în care merg la serviciu, doamnele şi domnişoarele stau pe gânduri în faţa şifonierului 16 minute.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite