Tinctura de propolis, leac pentru indigestii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indigestiile reprezintă cea mai frecventă afecţiune de sezon, de aceea trebuie să ţinem cont de câteva sfaturi oferite de fitoterapeutul Eugen Giurgiu, înainte de a ne înfrupta din

Indigestiile reprezintă cea mai frecventă afecţiune de sezon, de aceea trebuie să ţinem cont de câteva sfaturi oferite de fitoterapeutul Eugen Giurgiu, înainte de a ne înfrupta din mâncărurile preferate.

Sucul de portocală face minuni dacă este băut în timpul mesei festive. De aceea, este bine să avem mereu la îndemână cinci-şase portocale. Vom bea sucul primei portocale chiar înainte de a începe să degustăm aperitivele. Din 20 în 20 de minute vom continua terapia împotriva indigestiei bând sucul altei portocale. Este o modalitate de a scăpa de efectele unei indigestii, dar şi de a ţine în frâu pofta de a mânca mai mult decât trebuie.


Celor care suferă de gastrite sau diabet li se recomandă să bea câte o jumătate de pahar de suc de cartofi, timp de 10 zile, înaintea mesei şi la sfârşitul acesteia.
Tincturile de sunătoare şi propolis sunt şi ele foarte eficiente. Se iau înainte şi după masă câte 15 picături pe o felie de pâine. (Liliana Ivan)

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite