Textile cu proprietăţi terapeutice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii care se plâng de dureri musculare, inflamaţii ale articulaţiilor, circulaţie venoasă deficitară sau de inestetica celulită au la dispoziţie, de ieri, o gamă inovatoare de

Românii care se plâng de dureri musculare, inflamaţii ale articulaţiilor, circulaţie venoasă deficitară sau de inestetica celulită au la dispoziţie, de ieri, o gamă inovatoare de accesorii vestimentare terapeutice.

Este vorba de ţesăturile Texenergy, realizate printr-o tehnologie revoluţionară care utilizează proprietăţile metaloterapeutice ale cuprului, zincului şi siliciului. Studiile au arătat că aceste metale au rol anti-oxidant, cicatrizant, anti-inflamatoriu, antibacterian şi regenerator pentru piele, păr şi unghii.

Şalul cu suport dorsal, boxeri-centură pentru bărbaţi, corset cu talie reglabilă şi pantalonii centură pentru redobândirea siluetei în cazul proaspetelor mămici sunt numai câteva din produsele care pot fi achiziţionate din farmacii, centre de fitness sau de medicină a muncii. Doina Elena Manolea, specialist în medicina complementară, a declarat ieri că lansarea acestor produse şi pe piaţa românească va contribui substanţial la îmbunătăţirea calităţii vieţii. (Mirela Dădăcuş)

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite