Telegraph: O treime dintre tinerele femei intră pe Facebook, imediat ce se dau jos din pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O treime dintre femeile cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani se conectează pe site-ul de socializare Facebook imediat ce se trezesc din somn. Unele chiar înainte de a merge la baie, arată un sondaj realizat de Oxygen Media şi Lightspeed Research, informează The Telegraph.

Peste 20% dintre tinerele intră pe Facebook noaptea, iar 42% dintre ele nu au nimic împotrivă în a-şi posta fotografiile din momente în care erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe de altă parte, aproximativ 80% dintre paricipantele la studiu au declarat că sunt fericite să fie văzute sărutându-se cu diverşi parteneri în fotografii postate pe Facebook.

Jumătate dintre femeile intervievate nu au nici o inhibiţie să devină prietene pe Facebook cu oameni complet necunoscuţi şi despre care nu au nici un fel de informaţii, în afară de cele pe care chiar ei le publică în cadrul profilului.

În cazul bărbaţilor, 65% folosesc Facebook pentru a cunoaşte femei şi nu au nici o problemă de a se întâlni cu necunoscute de pe acest site, situaţie în care se află şi 50% dintre femei.

Aproximativ 9% dintre femeile intervievate au descoperit o nouă utilitate a portalului Facebook - aceea de a se despărţi de la distanţă de partenerul de viaţă, comparativ cu 24% dintre bărbaţi care folosesc Facebook pentru acelaşi motiv.

De asemenea, aproape jumătate din respondente femei consideră că este normal să urmărească discuţiile pe Facebook ale partenerului de viaţă, după ce obţin datele sale de conectare. 42% dintre bărbaţi împărtăşesc aceaşi opinie.

Unul din fondatorii al Facebook,  Mark Zuckerberg, susţine că oamenii nu-şi mai doresc intimitate absolută pe internet, ci doar doresc să deţină controlul total asupra informaţiilor despre propria persoană pe care le publică online şi asupra acelora pe care nu doresc să le publice.

În prezent reţeaua de socializare Facebook are peste 500 de milioane de utilizatori înregistraţi din întreaga lume, relatează Agerpres.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite