Tancuri pentru băieţi mari şi mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima fiţă în materie de jucării, pe care şi-ar dori-o orice băiat – indiferent de vârstă – este un tanc uriaş teleghidat. Jucăria este controlată prin intermediul undelor radio şi

Ultima fiţă în materie de jucării, pe care şi-ar dori-o orice băiat – indiferent de vârstă – este un tanc uriaş teleghidat. Jucăria este controlată prin intermediul undelor radio şi are puterea necesară pentru a tracta o maşină, scrie „The Daily Mail”. 

Creatorul tancului, Mark Spencer, susţine că s-a inspirat dintr-un model mai puţin elaborat, cumpărat din Rusia. De altfel, jucăriile sunt fabricate din piese importate din Rusia şi China, asamblate ulterior de Spencer într-o hală din Easton, aproape de Winchester, Hampshire.

„Monstrul” de 1,8 metri lungime şi 250 de kilograme este o reproducere  la scala 1:4 a modelului „Regele Tigru”, o maşină de război germană care a făcut ravagii printre trupele aliate în cel de-al Doilea Război Mondial.

Micuţa maşinărie camuflată are şi o turelă complet funcţională şi un tun de 66 cm, cu un recul care îl imită realist pe cel al unui tanc autentic.

Jucăria este dotată în interior cu mai multe difuzoare care simulează huruitul distinctiv al unei maşini de război pe şenile.

Ea este propulsată de două motoare de câte 500 de waţi, funcţionând la o tensiune de 24 de volţi, care sunt atât de puternice încât pot tracta un automobil pe o suprafaţă plană.

Echipat „full-options”, tancul costă aproape 10.000 de lire (10.507 euro), dar versiunile de dimensiuni mai mici pot fi achiziţionate chiar şi cu 100 de lire (105 euro). 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite