Sucul de stâncă, un tonic de excepţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sucul de stâncă, Mumio sau balsam sunt denumiri sub care, acest tonic general care înlătură oboseala este importat şi în ţara noastră. Această răşină a munţilor este extrasă din

Sucul de stâncă, Mumio sau balsam sunt denumiri sub care, acest tonic general care înlătură oboseala este importat şi în ţara noastră. Această răşină a munţilor este extrasă din stânci greu accesibile chiar şi pentru alpinişti. Efectul tonic şi imunostimulator asupra organismului uman se datorează, în mod cert, complexului de substanţe organice naturale: albumine, aminoacizi, acizi organici, vitaminelor P, B1, B6, B12, dar şi micro şi macroelementelor în formă organică (peste 21 menţionate de specialişti). Mumio este recoltat din stânci izolate şi peşteri, sub formă de concentrări de forma ţurţurilor. Balsamul este contraindicat copiilor până la vârsta de 12 ani, femeilor gravide şi celor care alăptează.

Iată cum să beneficiem de acest tonic: el se dizolvă mai ales în miere, diverse ceaiuri şi sucuri de fructe de pădure şi în lapte. După preferinţă, se adaugă şi miere. Mumio se administrează în funcţie de greutatea corporală, indicată de nutriţionişti, şi se procură de la unităţile Plafar.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite