Spa extrem, spaima toxinelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laxative la cină, oţet în loc de băuturi răcoritoare şi tratamente cu şocuri electrice. Nu este scenariul unui film de groază, ci o soluţie extremă de detoxificare, care poate fi urmată la

Laxative la cină, oţet în loc de băuturi răcoritoare şi tratamente cu şocuri electrice. Nu este scenariul unui film de groază, ci o soluţie extremă de detoxificare, care poate fi urmată la Palace Hotel din staţiunea Merano din Italia, relevă “The Daily Mail”.

Publicista britanică Anna Pasternak l-a încercat pe pielea ei şi a povestit în detaliu cum şi-a petrecut săptămâna dedicată tratamentului “minune”.

Prima zi. Porţiile minuscule de fructe şi legume servite la prânz şi cină au ca efect dureri de cap şi o stare vecină cu isteria.A doua zi. Micul dejun constă într-o porţie mică de mere pasate. Zilnic se fac băi aromaterapeutice, împachetări cu nămol şi alge şi şedinţe de acupunctură pentru care se folosesc curenţi electrici, ca un opus al acelor. Ziua s-a încheiat cu o cină la care felul principal a fost alcătuit din laxative pudră.

A treia zi. După o noapte bântuită de coşmaruri date de senzaţia cumplită de foame şi de durerile de spate, “tortura” a continuat cu împachetări cu nămol. Cine vrea să trişeze nu are cum. La bar, primeşti doar o miniprăjiturică de orez.

A patra zi. Micul dejun este o feerie. Fructe, un iaurt probiotic şi două felii subţiri de pâine neagră. Detoxificarea tinde să te transforme într-o persoană hiper-sensibilă.

A cincea zi. Masaj facial, tratamente pentru stimularea colagenului şi alte terapii. Rezultatele sunt uimitoare, pielea este mult mai moale.

A şasea zi. Pentru 300 de grame acumulate din cauze greu de elucidat, se recurge la o metodă puţin plăcută: o licoare pe bază de oţet.

A şaptea zi. Senzaţia de împlinire este maximă. Deşi pacienta nu este mulţumită de faptul că a fost nevoită să îndure foamea, este fericită că a pierdut peste 2,5 kilograme.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite