Sinucigaşii de pe Golden Gate, prinşi în plase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care vizitează San Francisco nu vor mai fi tentaţi să se sinucidă. Golden Gate, podul emblematic pentru acest oraş, va fi înconjurat de plase înalte de şase metri pentru a împiedica

Turiştii care vizitează San Francisco nu vor mai fi tentaţi să se sinucidă. Golden Gate, podul emblematic pentru acest oraş, va fi înconjurat de plase înalte de şase metri pentru a împiedica turiştii să recurgă la astfel de gesturi disperate.

Cei care au propus instalarea acestor plase sunt reprezentanţii serviciului de transport al Golden Gate, care administrează zilnic apa care trece pe sub pod, potrivit unui comunicat de presă. Planul propus de aceştia prevede ca două garduri cu structura de oţel, învelite în plastic, să fie puse de fiecare parte a podului.

Totuşi, acest lucru se va întâmpla doar dacă, în urma studiului de impact asupra mediului, proiectul va primi undă verde. Costul acestui echipament a fost evaluat la 40 - 50 de milioane de dolari. Celebrul pod Golden Gate este vizitat anual de peste 10 milioane de turişti.

Acest pod este cunoscut nu numai datorită numărului mare de vizitatori, dar şi din cauza numărului mare de sinucideri. Din 1937 până în prezent, cel puţin 1.250 de persoane s-au aruncat de pe pod, căzând în gol 70 de metri şi apoi în apele îngheţate ale Pacificului.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite