Şi-a omorât amantul din milă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai experimentaţi prezentatori BBC a stârnit un adevărat iureş mediatic după ce a recunoscut că şi-a ucis amantul sufocându-l cu o pernă.

Ray Gosling, în vârstă de 70 de ani, a dezvăluit că şi-a ucis iubitul homosexual pentru că i-a fost milă de el, relatează „The Daily Mail".

Mai mult, Ray Gosling, laureat al unor premii pentru documentarele realizate, a afirmat că nu regretă fapta comisă. „Am făcut ce trebuia", a afirmat veteranul BBC.

Într-un interviu acordat cu două zile în urmă, Ray Gosling a afirmat că poate a venit timpul să împărtăşească lumii un secret pe care l-a ţinut vreme îndelungată. „Cândva, am ucis pe cineva", a declarat Gosling. „Era un tip tânăr. Era amantul meu şi avea SIDA", a continuat prezentatorul BBC, refuzând să precizeze când anume a comis crima.

„Doctorii au spus «nu putem face nimic». Iar el suferea cumplit. Era îngrozitor. I-am cerut medicului să mă lase să stau un pic singur cu el. Am luat perna şi l-am asfixiat", a mărturist Gosling. „Doctorul s-a întors şi i-am spus că a murit", a mai afirmat bărbatul.

Ray Gosling nu a dezvăluit identitatea fostului său iubit, dar a explicat că făcuse un pact cu el. Dacă boala devenea insuportabilă şi nimeni nu mai putea să-i uşureze suferinţa, Ray urma să ia măsuri. Prezentatorul BBC s-a arătat dispus să coopereze cu poliţia, care intenţionează să demareze o anchetă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite