Sex-shop cu reduceri pentru academicieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii prestigioasei organizaţii Oxford Union - academicieni, profesori, studenţi - pot beneficia de reduceri la cumpărăturile făcute într-un sex-shop situat în centrul celebrului oraş universitar din Marea Britanie, scrie, în exclusivitate, „The Daily Telegraph“.

Astfel, pentru că deţin calitatea de membru al prestigioasei societăţi de dezbateri, atestată prin prezentarea legitimaţiei, intelectualii de marcă din cadrul Oxford Union pot cumpăra jucării erotice cu până la 10% mai ieftine.

Unii dintre ei s-au declarat consternaţi de această iniţiativă, motivând faptul că le-ar leza pe femeile care fac parte din organizaţie, dar reprezentanţii oficiali ai Uniunii au sărit în apărarea listei de beneficii pe care pot conta membrii, susţinând că acestea asigură „cele mai bune preţuri" pentru ei.

Conform site-ului asociaţiei, membrii sunt atenţionaţi că legitimaţia lor este una foarte valoroasă, de vreme ce prezentarea ei le asigură reduceri la 63 de magazine, baruri şi restaurante din oraş. Aceste beneficii au fost negociate de reprezentanţii oficiali ai Uniunii cu oamenii de afaceri locali.

„Ideea unui discount oferit de un sex-shop este în dezacord total cu imaginea Uniunii, cu prestigioasa sa istorie şi cu lista marilor oameni care au ţinut discursuri aici de-a lungul timpului", a declarat o sursă citată de cotidianul britanic.

Altele declară că iniţiativa este în pas cu vremurile: în urmă cu câţiva ani, nimeni nu s-ar fi gândit să le ofere profesorilor şi studenţilor merituoşi asemenea „gratificaţii" sau, dacă ar fi făcut-o, ar fi iscat o dezbatere pe cinste.

Oxford Union, fondată în 1823, este una dintre cele mai cunoscute asociaţii universitare, 12 premieri britanici numărându-se printre foştii săi membri.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite