VIDEO Secretul unei căsnicii perfecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fericirea în doi  respectă  o reţetă
Fericirea în doi respectă o reţetă

Mireasa trebuie să fie mai inteligentă decât mirele, cu cinci ani mai tânără şi să provină din acelaşi mediu cultural. Este formula căsniciei perfecte găsită de cercetătorii de la Geneva School of Business.

Concluzia studiului la care au participat 1.074 de cupluri cu vârste între 19 şi 75 de ani a fost că soţia trebuie să fie cu 27% mai inteligentă decât soţul şi să aibă o diplomă universitară. Coordonatorul cercetării, Nguyen Vi Cao, susţine că cei care respectă această reţetă atunci când îşi aleg partenerii au cu 20% mai multe şanse la o căsnicie fericită. Vezi aici VIDEO cu cel mai bătrân cuplu din lume.

Cât durează fericirea

Un alt studiu publicat recent, realizat pe 4.000 de persoane, arată că cea mai fericită perioadă din viaţa unui cuplu începe la 2 ani, 11 luni şi 8 zile din momentul în care s-a terminat nunta. Soţii se simt confortabil unul cu celălalt, îşi tolerează obiceiurile enervante şi îşi plănuiesc împreună viitorul timp de aproximativ trei ani. Perioada de vârf a vieţii sexuale şi cea a cinelor romantice începe la aproximativ doi ani şi patru luni de căsnicie.

De asemenea, nevestele se pot aştepta la flori, bomboane şi complimente după doi ani şi jumătate de mariaj. Bărbaţii le ajută la treburile casei şi la bucătărie cam până la a treia aniversare a mariajului. Aproximativ patru luni mai târziu începe să scadă şi numărul weekendurile petrecute în doi.

Acelaşi studiu, realizat de o companie care organizează nunţi, oferă şi sfaturi pentru o viaţa în doi cât mai fericită. Secretul nu stă în cadouri scumpe, ci în disponibilitatea fiecăruia de a fi alături de partener în momentele speciale.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite