Think Outside The Box: Se poate trăi după Biblie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După bine cunoscutul experiment „Caveman“, platforma Think Outside the Box (TOTB) şi-a propus anul acesta un nou proiect care să răspundă la o altă întrebare din seria „ce-ar fi dacă?“.

 INTRĂ ACI PENTRU A CITI DESPRE THE BIBLE PROJECT: VIAŢA DUPĂ BIBLIE!

Cititorii TOTB sunt invitaţi să-şi imagineze o zi din viaţă în care nu au voie să mintă, în care nu trebuie să se enerveze sau să se supere pe cineva şi în care încearcă să vadă cum este să întorci şi celălalt obraz duşmanului. Coordonatorul TOTB, Magor Csibi, va testa pe propria-i piele dacă societatea actuală ne mai permite să trăim după legile Bibliei sau nu.

După ce anul trecut a rezistat timp de trei luni fără apă caldă, fără electricitate, carne sau maşină, Magor Csibi va încerca acum să trăiască timp de câteva săptămâni după indicaţiile Bibliei, cartea care este tot mai puţin prezentă în vieţile noastre din punct de vedere practic.

Magor va trebui să se abţină de la minciună, va trebui să ierte pe toată lumea indiferent de ce va păţi, va trebui să întoarcă şi celălalt obraz şi să respecte un întreg regulament.

În ce constă experimentul, care sunt regulile, prin ce evenimente haioase sau serioase va trece Magor Csibi, dar şi răspunsul la întrebarea dacă se poate trăi în spiritul Bibliei aflaţi numai pe www.totb.ro. Proiectul, realizat în colaborare cu „Adevărul", începe astăzi şi durează o lună. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite