Se îndoapă pentru a ajunge cea mai grasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanca Susanne Eman (32 de ani) vrea să devină cea mai grasă femeie din lume. Acum cântăreşte 330 de kilograme, însă vrea să ajungă la 730, consumând zilnic cel puţin 20.000 de calorii, scrie „The Daily Mail".

„Mi-ar plăcea să aflu dacă este omeneşte posibil să ajung să cântăresc o tonă. Recordul anterior este de 730 de kilograme, iar eu trebuie să cântăresc cel puţin tot atât. Următorul obiectiv este să ating 362 de kilograme până la sfârşitul anului", spune Susanne. Potrivit estimărilor ei, ar trebui să ajungă  la 730 de kilograme când va avea 41- 42 de ani. Femeia nu poate munci din cauza greutăţii, însă se foloseşte de un scuter motorizat pentru a merge la supermarket lunar, cu fiii săi Gabriel, în vârstă de 16 ani, şi Brendin, de 12 ani.

„Am mai multă încredere în mine şi sunt mai sexy"

Pe lângă faptul că ea crede că nu se va îmbolnăvi, se simte foarte bine în pielea ei. „Cu cât mă îngraş mai mult, cu atât am mai multă încredere în mine şi sunt mai sexy", se destăinuie ea. Totul a pornit după ce nu şi-a mai putut controla kilogramele în mod natural şi a decis să folosească asta în avantajul ei. „Acum doi ani am atins greutatea de 222 de kilograme şi am pierdut lupta împotriva kilogramelor. Între timp, am observat că am început să atrag bărbaţii, ceea ce m-a făcut să mă simt bine", povesteşte femeia.

O dietă cu 22.000 de calorii pe zi

- Mic dejun (10.044 de calorii): 6 ouă cu unt, 225 de grame de şuncă, 4 cartofi, 6 felii de pâine prăjită cu unt, 900 de grame de cremă, o pungă de cipsuri, 2 litri de suc, 300 de grame de cipsuri cu aromă de grătar şi 3 sendvişuri cu brânză şi şuncă.
- Prânz (2.932 de calorii): 3 porţii de burritos de carne de vită cu fasole verde şi ardei iute amestecat cu o ceaşcă de smântână, asortată cu salată verde, roşii cherry, morcovi, castraveţi, maioneză, brânză şi pui.
- Cină (8.986 de calorii): un tacos (produs mexican pe bază de carne de vită) cu o cană de smântână, 2 litri de suc, 8 îngheţate de vanilie, o negresă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite