Se caută degustător de junkfood

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultima modă în Marea Britanie: mâncăii profesionişti vor fi recompensaţi cu bani frumoşi doar pentru că... mănâncă
Ultima modă în Marea Britanie: mâncăii profesionişti vor fi recompensaţi cu bani frumoşi doar pentru că... mănâncă

O companie britanică producătoare de suplimente de slăbit este în căutarea unui „haplea“ profesionist. Sarcina „angajatului“ este aceea de a mânca pe săturate, urmând să primească anual 26.000 de euro pentru acest job.

Primeşti bani fără prea mult efort: trebuie doar să mănânci pizza sau chipsuri! Astfel sună anunţul de angajare al unei companii din Marea Britanie, ce comercializează produse de slăbit.

Potrivit „The Daily Telegraph", firma Proactol este dispusă să achite anual suma de 26.000 de euro celui care este dornic să mănânce 400 de calorii în plus pe zi.

Pe lângă un meniu obişnuit, „angajatul" trebuie să aibă mese copioase, ce abundă în grăsimi, meniul fiind compus în general din produse junkfood, precum chipsuri şi pizza. Scopul acestui demers este de a testa efectele acestui tip de alimente asupra celui care înghite zilnic produse de slăbit.

Cine se califică pe post

Jobul pus „pe masă" de compania britanică poate fi ocupat atât de femei, cât şi de bărbaţi. Cel care aplică pentru această poziţie şi obţine postul va fi monitorizat îndeaproape de către medici, care îi vor măsura consumul caloric şi greutatea.

Purtătorul de cuvânt al companiei declară pentru „The Daily Telegraph" că suplimentele de slăbit au fost deja testate clinic, dar s-a dorit testarea lor în situaţii cât mai reale.

Oficialul companiei crede că acest demers îi va ajuta pe medicii firmei să descopere mai multe beneficii pentru sănătate pe care le are Proactol, despre care se spune că reduce cu 30% surplusul de grăsimi.

Anunţul de angajare, trimis deja către toate centrele de joburi din Marea Britanie, sună astfel: „Ştim că este incredibil, dar este adevărat. Suntem dispuşi să te plătim cu 26.000 de euro pe an pentru a continua să faci ceea ce faci oricum zi de zi. Tot ceea ce îţi cerem în schimb este să mănânci cu 16% mai multe calorii pe săptămână sau 400 de calorii în plus zilnic, în timp ce introduci Proactol în meniul tău".

Salariu anual consistent

Candidatul ideal nu trebuie să se afle la dietă, însă trebuie să aibă un meniu sănătos şi echilibrat compus din carbohidraţi, lipide şi proteine, la care se adaugă mâncare nesănătoasă precum chipsurile, pizza sau hamburgerii. Acestea trebuie să crească cu 16% numărul caloriilor săptămânale.

„Suntem în căutarea celui care nu se teme să mănânce mai mult, să fie el însuşi şi să devină un profesionist în acest domeniu. Salariul va fi de 26.000 de euro anual, iar fiecare zi va fi ca o vacanţă pentru tine, fiindcă te plătim să fii tu însuţi", mai promite angajatorul. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite