VIDEO Şcoala de căsătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multe femei din Japonia visează la nunta ideală
Multe femei din Japonia visează la nunta ideală

Zeci de persoane din Japonia, dornice să-şi convingă perechea să meargă la altar, participă la cursurile unei şcoli din Tokyo ce promite să le transforme visul în realitate.

Şcoala Infini s-a înfiinţat luna trecută în contextul în care, în prezent, mulţi japonezi şi japoneze se feresc de instituţia căsătoriei. Altora li se pare dificil, dacă nu chiar imposibil, să-şi găsească un partener, relatează agenţia Reuters.

Şcoala şi-a deschis porţile atât pentru domnişoarele care se visează mirese, cât şi pentru bărbaţii care-şi doresc cu tărie să ajungă în faţa altarului. La Infini învaţă să vorbească, să meargă, să se prezinte într-o manieră elegantă. Totul pentru a pune stăpânire pe inima şi pe mintea potenţialei perechi, dar şi pentru a-i cuceri părinţii, care se transformă adesea într-un obstacol în calea mariajului.

În momentul de faţă, la Infini învaţă 30 de aspirante la calitatea de mireasă. Deşi  s-au înscris cam tot atâţia bărbaţi, la cursuri s-au prezentat mult mai puţini.

Socrii, în vizor

„Nici măcar nu m-am gândit că mama iubitului meu ar putea juca un rol atât de important în relaţia mea. Acum am realizat că trebuie să mă gândesc serios la modul în care aş putea să-mi impresionez socrii", a afirmat Kozue Sugawara, o tânără de 29 de ani, care a ajuns la această şcoală după ce planurile ei de căsătorie s-au soldat cu un eşec.

Şcoala Infini percepe o taxă anuală de 2.217 dolari, oferind în schimb acces nelimitat la cursurile ţinute. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite