Scandalos: Fetiţe cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani sunt învăţate cum să danseze la bară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii unor copile cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani plătesc până la cinci lire sterline pe oră pentru ca fetiţele lor să înveţe să danseze la bară, informează Daily Mail.

Opinia publică din Marea Britanie a rămas şocată după ce au fost publicate informaţii privind existemţa unor cursuri de dans la bară la care participă copile cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani. În timp profesoara care predă aceaste cursuri, Carly Wilford, este de părere că aceste cursuri nu menţin în formă pe fetiţe, reprezentanţii grupurilor pentru protecţia copiilor consideră că aceste cursuri nu sunt altceva decât o formă de sexualizare a copiilor. 

Cursurile de dans la bară au loc într-o cameră decorată cu pene roz şi cu oglinzi. Pe acelaşi site care invită părinţii să-şi aducă fetiţele la cursuri sunt promovate şi lecţiile pentru adulţi însoţite de fotografii cu femei în lenjerie intimă. Dansul la bară este descris ca fiind: sexy, relaxant şi revigorant".

Asociaţiile pentru protecţia copilului califică imaginile cu fetiţe dansând la bară drept "revoltătoare şi cu un caracter imoral". Aceştia au atras atenţia că pot afecta dezvoltarea normală a unui copil.

Asociaţiile pentru protecţia copilului califică imaginile cu fetiţe dansând la bară drept "revoltătoare şi cu un caracter imoral"
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite