Sandero Concept merge cu etanol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul model a fost prezentat în Brazilia
Noul model a fost prezentat în Brazilia

Francezii de la Renault pun deja accent pe ecologie. Ei au prezentat la Salonul auto de la Sao Paulo, Brazilia, un concept de automobil denumit Sandero Stepway, care prefigurează un model destinat pieţei braziliene în viitorul apropiat.Noul concept-car apare şi în versiunea echipată cu un motor de 1.6 litri ce funcţionează pe bază de etanol.

O maşină feminină

Grupul Renault şi-a mărit familia de autoturisme ecologice. Ultimul concept-car lansat de francezi, Sandero Stepway Concept, are la bază un model Dacia, deja cunoscut pe toate pieţele unde Renault vinde maşini româneşti.

Stepway Concept seamănă cu vechiul model, dar vine cu multe modificări la designul exterior, dar şi la propulsie. La exterior, Sandero Concept a primit o „faţă" nouă, faruri şi stopuri albastre, proiectoare de ceaţă ce funcţionează cu LED-uri şi chiar un plafon din sticlă.
Nici vopseaua nu a fost lăsată aşa cum era. Maşina este vopsită în două culori, maro şi negru, iar pe capotă, cupolă sau portiere i-au fost puse stickere în forma unor flori, ceea ce o transformă într-un model destinat femeilor.

De sub capotă vine însă cea mai mare noutate: un nou motor de 1.6 litri 16V Hi-flex pe bază de etanol. Astfel, după ce a lansat câteva modele electrice,
iată că cei de la Renault s-au gândit şi la un model low-cost ecologic. Stepway Concept, lansat la Salonul Auto de la Sao Paulo, ar putea prefigura noul model Sandero, ce ar urma să fie lansat în 2013.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite