S-au oprit din maraton pentru a se căsători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi concurenţi ai celui de-al 28 lea maraton de la Londra au făcut un ocol de aproape un kilometru pentru a se căsători.

După ce au luat startul la ora 09.45, alături de alte 35.000 de persoane, Rachel Pitt (37 de ani) şi logodnicul ei, Gary Keates (44 de ani), au alergat într-un suflet către biserica Saint Bride’s pentru a-şi oficializa relaţia în faţa lui Dumnezeu şi a celor 50 de invitaţi.

Deşi aveau de gând să se întoarcă pe pista de alergare, cei doi şi-au luat un mic răgaz pentru a face un duş înainte de a intra în biserică. Peste o oră şi 35 de minute de la jurăminte, Garry Keates, pompier de meserie, trecea linia de sosire cu mireasa lui în braţe.

 „A fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea, dar parcă nu aş mai repeta niciodată experienţa”, a mărturisit proaspăta doamnă Keates care şi-a aruncat buchetul de mireasă în mulţimea care s-a strâns în zona liniei de sosire.

În total, cei doi au petrecut şapte ore şi cinci minute pentru a parcurge o distanţă de 42 de kilometri, pe o căldură de 20 de grade Celsius şi a-şi pune verighetele, în faţa preotului. Astfel, ei au devenit primul cuplu din lume care s-a căsătorit în timpul unei curse.

Prima vedetă care a trecut linia de sosire a maratonului a fost modelul Nell McAndrew, care a alergat distanţa în trei ore şi zece minute, urmată de Katie Price şi soţul ei, Peter Andre, în timp ce bucătarul şef Gordon Ramsay şi Keith Duffy - de la Boyzone, au sosit la mustaţă pe locul trei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite