S-a căsătorit cu un cerşetor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Englezoaica Joanne Saint Clair s-a căsătorit cu un cântăreţ ambulant la numai nouă zile după ce l-a întâlnit. S-a petrecut acum şapte ani, pe când Joanne se afla în concediu, la Los Angeles.

Tânăra avea la vremea aceea 30 de ani, o casă şi o maşină pe numele ei, precum şi o carieră frumoasă ca lector universitar. Totuşi, Joanne simţea că ceva lipseşte, aşa că şi-a luat o vacanţă şi a plecat la Los Angeles să-şi pună ordine în gânduri, relatează agenţia Rex Features.

Mai citeşte şi:

Copiii rromi, „sclavi ca-n lumea a treia“

La numai două zile după ce a aterizat în statul californian, Joanne l-a întâlnit pe Daniel Orlick în bucătăria hostelului în care se cazase. Cu toatea astea, Daniel nu se afla acolo în scop turistic, ci pentru a face o pauză de duş între cântările pe care le oferea pe bulevardele oraşului.  

„Mi-a făcut o impresie proastă când l-am văzut pentru prima dată. M-a întrebat dacă îmi place Familia Simpson şi când i-am zis că nu urmăresc, a început să se poarte urât. Eu l-am întrebat de ce crede că e atât de special, iar el a început să-mi povestească cum a trăit şi a cântat pe străzi în ultimele şapte luni, în speranţa că astfel se va face remarcat ca şi artist", povesteşte Joanne.

Nuntă de 50 de dolari

Cei doi au vorbit ore în şir în acea seară şi au continuat să se vadă şi în zilele următoare. În cea de-a cincea zi, Daniel i-a spus sec Joannei: „Ştii că ne vom căsători". Iar ea i-a răspuns: „Da, ştiu", ca şi cum lucrurile fuseseră aranjate de dinainte. În cea de-a şaptea zi, cei doi au fost declaraţi soţ şi soţie de o primărie din Los Angeles, luându-şi drept martor un invitat la o altă nuntă din acea zi.

Cu autobuzul au ajuns la primărie şi tot cu autobuzul s-au şi întors spre casă. În acea seară, Daniel a cheltuit 50 de dolari la un restaurant local, unde a mâncat împreună cu soţia sa. Familiile lor au aflat abia  după o săptămână de nuntă.

Acum, Daniel şi Joanne se pregătesc să sărbătorească şapte ani de cununie şi aşteaptă sosirea pe lume al celui de-al doilea copil în noiembrie. Din 2005, de când s-a născut şi Elijah, băieţelul lor, Daniel şi Joanne şi-au deschis o casă de discuri. Acum, cei doi reprezintă şi alte formaţii, cântăreţi şi compozitori. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite