S-a inventat pilula care înlocuieşte mâncarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele cu probleme în gestionarea greutăţii au de acum la dispoziţie o metodă unică de a scăpa de kilogramele în plus: pastila de slăbire care îşi măreşte volumul în momentul în

Persoanele cu probleme în gestionarea greutăţii au de acum la dispoziţie o metodă unică de a scăpa de kilogramele în plus: pastila de slăbire care îşi măreşte volumul în momentul în care ajunge în stomac. Pilula creşte în dimensiune de peste 1.000 de ori - cât dimensiunea unei mingi de tenis, atunci când este combinată cu apă, dând senzaţia de saţietate.

Noua metodă de slăbit, elaborată în laboratoarele londoneze, a fost testată momentan pe 20 de persoane, aşteptându-se mai multe rezultate pentru a se ajunge la o concluzie privind eficienţa sa. Conform "Daily Mail", experţii sunt încă sceptici în privinţa acestei pilule "minune", deoarece conţine fibre de celuloză nedigerabile de organism, care pot amâna procesul de golire a stomacului şi care pot chiar afecta mucoasa stomacală.

O altă avertizare a medicilor se referă la riscul ca, în urma încetinirii proceselor naturale, pacientul să sufere de cancer la stomac. Descoperirea vine pe fondul creşterii alarmante a numărului persoanelor supraponderale din Marea Britanie, estimându-se că până în 2010 numărul obezilor va trece de 12 milioane.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite