Românii preferă femeile naturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai bine de jumătate (66,45%) dintre bărbaţii chestionaţi în cadrul unei cercetări declară că preferă femeile machiate cât mai natural, iar aproximativ un sfert dintre participanţii la sondaj spun că şi-ar dori ca iubitele lor să nu fie ma­chiate deloc.

Studiul, realizat de Nivea Visage România, s-a desfăşurat printr-un chestionar online postat pe opt dintre cele mai cunoscute bloguri din România.

„Rezultatele campaniei ne-au confirmat că, în ochii bărbatului de lângă noi, contează în primul rând frumuseţea naturală. Este cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care am putea să o primim vreodată", a declarat Andreea Filip, Brand Manager la Nivea Visage România. Dintre cei 5.326 de bărbaţi care s-au alăturat „manifestului pentru frumuseţea naturală", 50,86% au declarat că ar elimina fondul de ten din ritualul de înfrumuseţare a femeilor, deoarece arată ca o mască şi nu îl consideră natural.

Următorul produs cosmetic „eliminat" de bărbaţi este gloss-ul (38,32%), urmat de mascara (10,81%). „Vă iubim aşa cum sunteţi. Ridul ăla pe care îl ascundeţi cu atâta fond de ten este preferatul nostru. Nu aţi observat că, atunci când sunteţi prin casă, într-un tricou lălâu şi găurit, ciufulite şi nemachiate, vă sărutam exact acolo unde e ridul ăla?", spune Cabral Ibaka, prezentator tv şi blogger, unul dintre iniţiatorii campaniei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite