Relaţii de cuplu ruinate de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relaţii de cuplu ruinate  de criză
Relaţii de cuplu ruinate de criză

Criza economică mondială afectează căsătoriile şi relaţiile amoroase în toată lumea. Totuşi, viaţa sentimentală a americanilor pare să aibă cel mai mult de suferit din cauza actualei recesiuni.

Aşa arată un sondaj realizat la nivel internaţional, la comanda companiei ING Direct USA, relatează Reuters.

Mai precis, aproape 30% din americani susţin că recesiunea mondială le-a adus mult stres în viaţă şi le-a afectat sau chiar le-a ruinat mariajul sau relaţia de cuplu. În acest timp, criza economică a adus probleme similare în rândul a 23% din canadieni. Totodată, 24% din francezi şi 12% din germani s-au confruntat cu crize sentimentale similare.

Americanii nu-şi văd nici viitorul cu ochi buni. Cei mai mulţi consideră că trebuie să muncească zece ani în plus, înainte de a ieşi la pensie, din cauza actualei crize economice. Între timp, caută soluţii pentru a economisi bani.

Prepararea meselor acasă şi mâncarea la pachet adusă la locul de muncă reprezintă modalităţi de reducere a cheltuielilor foarte populare printre americani şi canadieni. Italienii, însă, nu se dau în vânt după această soluţie. Numai 20% au optat pentru aceste metode.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite