Record mondial la sâni, doborât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Houston, Texas, a doborât recordul mondial la mărimea sânilor, după ce a reuşit să obţină o cupă măsura 38KKK. Sheyla Hersey are o cupă KKK, echivalentă cu o diferenţă

O femeie din Houston, Texas, a doborât recordul mondial la mărimea sânilor, după ce a reuşit să obţină o cupă măsura 38KKK.

Sheyla Hersey are o cupă KKK, echivalentă cu o diferenţă între circumferinţa bustului şi cea a bazei sânilor de 33 de centimetri. Femeia „ascunde”, practic, în sutien două mingi de baschet.

Sheyla a uimit întreaga lume primăvara trecută, când a doborât pentru prima dată recordul după o operaţie estetică prin care şi-a implantat peste 4,5 litri de silicon. În aprilie, sutienul ei avea măsura 34FFF. 

Chiar dacă medicii au avertizat-o că sânii ei mai au puţin şi explodează, Sheyla Hersey nu s-a oprit aici. Nici rugăminţile iubitului său de a renunţa la un nou implant nu au sensibilizat-o.

Sheyla l-a părăsit şi a mers până în Brazilia pentru a-şi face o nouă mărire de sâni. „L-am iubit foarte mult, însă am fost nevoită să-l părăsesc pentru a-mi urma visul”, spune Sheyla, citată de „Daily Star”.

Femeia a fost nevoită să bată atâta drum din cauză ce statul Texas limitează volumul de silicon pe care femeile şi-l pot injecta.

„Pentru mine, sânii mari înseamnă ceva frumos. Nu cred că ar trebui să am motive de îngrijorare”, a mai spus Sheyla. Medicii nu sunt foarte optimişti în privinţa complicaţiilor postoperatorii care pot apărea.

„ Noi ştim că implanturile,  cu cât sunt mai mari, cu atât pot aduce probleme. Sperăm că va fi norocoasă şi nu va avea complicaţii, dar aceia sunt sâni foarte, foarte mari”, crede doctorul Malcolm Roth, citat de ABC News. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite