Record: fetiţa cu 26 de degete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din momentul în care Le Yati Min s-a născut, mama ei a ştiut că fetiţa sa este deosebită. „Le-am întrebat pe asistente dacă e bine, dacă are şi mâini, şi picioare. Şi mi-au spus că are chiar mai mult decât are nevoie“, povesteşte mama copilei.

Fetiţa din Birmania, acum în vârstă de 16 luni, are 12 degete la mâini şi 14 la picioare, relatează AP. Iar mama ei ar vrea ca micuţa să intre în Cartea Recordurilor.

Un vecin i-a spus femeii care sunt formalităţile ce trebuie făcute, mai ales că şansele ca aceasta să intre în Cartea Recordurilor sunt mari. Potrivit site-ului Guinness World Records, recordul la acest capitol este deţinut de două persoane din India, care au fiecare, 12 degete la mâini şi 13 la picioare.

Le Yati Min trăieşte alături de familia sa într-o micuţă casă de lemn aflată la periferia oraşului Yangon.

Mama sa, Phyo Min Min Soe, în vârstă de 26 de ani, spune că i-ar plăcea ca micuţa să intre în Cartea Recordurilor şi este convinsă că Le va avea o viaţă fericită, chiar dacă este diferită de ceilalţi. Deocamdată, fetiţa are un avantaj: nu scapă lucrurile pe jos, povesteşte mama acesteia. 

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite