Reclamă tatuată pe piele pentru o călătorie gratis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grant Burton şi-a tatuat pe spate numele companiei olandeze
Grant Burton şi-a tatuat pe spate numele companiei olandeze

Un bodyguard din Australia s-a gândit să-şi impresioneze într-un mod original părinţii, cu ocazia aniversării a 40 de ani de căsnicie.

Grant Burton (30 de ani) s-a decis să le ofere un sejur în Europa fără să investească bani. Aşa că a contactat compania feroviară olandeză Eurail şi le-a propus reprezentanţilor acesteia să îi dea bilete gratis, iar, în schimb, el să-şi tatueze logoul companiei pe spate, scrie „The Daily Mail".

Excursie gratis prin 21 de ţări

Drept recompensă pentru curajul de a sta două ore într-un salon de tatuaje, Eurail i-a oferit lui Burton bilete pentru el, părinţii lui şi pentru încă un prieten, cu care aceştia vor putea călători în 21 de ţări din Europa.

John, tatăl lui Burton, a fost taximetrist, e şomer în prezent şi nu a părăsit niciodată Australia, iar mama, Cheryl, abia aşteaptă să organizeze excursia unică pe care o vor face în luna noiembrie.

„Toată durerea şi cei 100 de dolari daţi pe tatuaj au meritat din plin. Directorii companiei mi-au zis că-mi dau în schimb biletele şi s-au ţinut de cuvânt. Părinţii mei şi-au petrecut viaţa doar îngrijindu-mă pe mine şi pe ceilalţi cinci fraţi ai mei, aşa că era timpul să îi recompensez cumva", spune entuziasmat Burton. Bărbatul a recunoscut că mai are şi alte tatuaje, nu la fel de mari ce-i drept, aşa că unul în plus nu-l deranjează.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite