Pune-ţi patinele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care frecventează des marile patinoare pot face economii dacă îşi cumpără propria pereche de patine. Închirierea echipamentului pentru patinoar costă aproximativ 10-20 de lei pe oră. O pereche de patine care te ţin câţiva ani costă 200 de lei.

Pasionaţii de patinaj au motiv să fie fericiţi: este perioada în care se deschid patinoarele din întreaga ţară.Tinerii care ajung des la patinoa pot economisi sume importante dacă îşi cumpără propriul echipament. Proprietarii acestor zone de distracţie închiriază patine cu un preţ de 10 lei perechea,iar pentru intrare, amatorii acestei distracţii mai trebuie să scoată din buzunar 10-20 de lei. Unele patinoare taxează închirierea patinelor la oră.

MAI MULTE POSIBILITĂŢI

O alternativă pentru o afacere bună este cumpărarea propriilor patine. Magazinele specializate, chiar şi cele on-line, au scos la vânzare patine cu preţuri variate: de la 90 la 400 de lei. Pentru patinajul “de oraş”, cei pasionaţi de acest sport îşi pot lua o pereche numai bună la aproximativ 200 de lei.

Producătorii de echipamente sportive au expus în rafturi modele atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, femei sau bărbaţi. Garanţia pentru o pereche de patine este, în general, de un an,însă bine întreţinute pot fi folosite chiar şi 4-5 ani, spun reprezentanţii magazinelor.

În Capitală vor fi deschise pe timpul iernii şapte patinoare, iar în ţară există patinoare în Constanţa, Timişoara, Cluj, Iaşi, Galaţi, Slatina şi în alte oraşe mari.

SE POARTĂ PATINELE COLORATE

Patinele personalizate, colorate sunt vedetele acestei ierni pe patinoare. Cele pentru doamne pot fi albe, roz, albastre şi chiar aurii, iar patinele pentru domni, gri sau negre.Cele mai vândute rămân însă modelele clasice, albe sau negre. Magazi nele de profil oferă atât patine pentru gheaţă de patinoar,cât şi patine speciale pentru hochei.

Cele tip hochei au lama curbată, iar materialul din care este confecţionată gheata este ergonomic, cu suport pentru gleznă.Modelele pentru patinaj artistic, care sunt folosite cel mai des pe patinoarele din oraşe,au lama din oţel, care necesită ascuţire, iar gheata este fabricată din material sintetic sau din piele.

La mare căutare pentru bărbaţi sunt patinele negre din piele, iar pentru doamne cele din material tip jeans, care se pot asorta cu pantalonii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite