Prinţul William vrea să modernizeze monarhia britanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul William are propriile sale opinii în anumite chestiuni referitoare la monarhia britanică
Prinţul William are propriile sale opinii în anumite chestiuni referitoare la monarhia britanică

Prinţul William este dornic să modernizeze monarhia şi să schimbe felul în care familia regală britanică obişnuieşte să abordeze anumite chestiuni tradiţionale.

Potrivit unui documentar, care va fi difuzat miercuri de postul de televiziune Sky 1, Prinţul William are propriile idei în privinţa unor chestiuni referitoare la monarhia britanică şi a ţinut să se exprime în mod public asupra lucrurilor care îl interesează, informează express.co.uk.

Documentarul a fost realizat de Ben Fogle, care consideră că prinţul William, al doilea pe lista succesorilor la tronul Marii Britanii, va comunica cu poporul britanic mai bine decât o face tatăl său, prinţul Charles.

Nu e o persoană care renunţă uşor la punctul său de vedere. Are opinii foarte puternice. Am impresia că îşi doreşte să modernizeze familia regală, a declarat Ben Fogle.

Pe de altă parte, anumite voci din Marea Britanie îi reproşează însă prinţului William graba cu care a făcut aceste declaraţii, deoarece tatăl său, prinţul Charles, este moştenitorul tronului britanic.

Documentarul se concentrează pe activităţile desfăşurate de prinţul William în Africa împreună cu organizaţia pentru conservarea naturii Tusk Trust.

Îmi place să mă plasez intenţionat într-o poziţie de dezacord cu ei, deoarece multe dintre lucrurile pe care le fac sau le spun ei sunt de modă veche, nu funcţionează în zilele noastre sau sunt pur şi simplu greşite, a răspuns Prinţul William.

Oamenii au o impresie greşită despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Vreau să îi corectez şi vreau ca oamenii să ştie că şi în familia noastră se petrec lucruri noi şi că există abordări noi şi că nu există niciun motiv care să împiedice pe cineva să încerce să fie diferit. Ascult părerile oamenilor, îmi place să ţin cont adeseori de ele şi apoi să îmi formulez propria opinie, a adăugat William.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite