VIDEO Primul român cu smartphone de la Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matilda Tanascov este câştigătoarea noului telefon de la Google
Matilda Tanascov este câştigătoarea noului telefon de la Google

Românca Matilda Tanascov a câştigat telefonul lansat săptămâna aceasta de gigantul Google în Statele Unite ale Americii.

Ea a intrat în posesia smartphone-ului în urma unui concurs organizat de publicaţia „Tech Crunch".

„OMG" - „Oh my God!" (Dumnezeule!) -  a fost prima reacţie a Matildei Tanascov atunci când a aflat că intrase în posesia telefonului Google.

„Pun pariu că Matilda Tanascov este prima persoană din România care va avea un Google Nexus One", a declarat Michael Arrington, redactor-şef  Tech Crunch.

Cunoscutul blog tehnologic a organizat un concurs în rândul propriilor cititori: cei care postau pe Twitter linkul la un articol „Tech Crunch" despre noul telefon Google sau lăsau un comentariu la acel articol se înscriau în cursa pentru râvnitul telefon.

Dintre autorii celor 4.089 de comentarii şi ale celor 8.242 de postări pe Twitter, Matilda Tanascov s-a ales cu telefonul Google.

„Omg!", exclama Matilda Tanascov pe Twitter în clipa în care Michael Arrington anunţa scurt, tot pe Twitter: „Hey, Matilda, trebuie să vorbesc cu tine despre un telefon".

Câteva clipe mai târziu, după ce i-a revenit inima la loc, Matilda scria din nou: „Nu-mi vine să cred. Nu am câştigat nimic niciodată". 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite