Prietenele care au născut în aceeaşi zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a doua oară în viaţă, Paola şi Hannah au intrat în travaliu în acelaşi timp. S-au cunoscut la maternitate, în urmă cu aproape patru ani. Au născut în aceeaşi zi. Iar acum au repetat experienţa.

Britanicele Hannah King (35 de ani) şi Paola Campari-Moss (37 de ani) s-au împrietenit din momentul în care s-au cunoscut la spitalul din Salisbury.

Tocmai ce născuseră, iar experienţa maternităţii le-a unit. Când au fost externate, şi-au promis că vor rămâne prietene pentru totdeauna. Ariana, fiica Paolei, şi Iona, fiica lui Hannah, sunt şi ele prietene.

Cum locuiesc la 10 minute distanţă, femeile au ajuns să facă totul împreună, relevă Agenţia Rex. Anul trecut, au fost foarte fericite când au aflat că au rămas gravide în aceeaşi perioadă. Dar nici prin cap nu le-a trecut vreodată că vor repeta prima experienţă.

Nici nu aveau cum să se gândească la faptul că ar putea naşte în aceeaşi zi, având în vedere că doctorii au anticipat că între cele două naşteri va exista o perioadă de 17 zile. Numai că femeile şi-au adus fiicele pe lume la aceeaşi dată, în luna ianuarie.

„Am fost pur şi simplu uimită când am aflat că am născut din nou în aceeaşi zi pentru a doua oară în viaţă. A fost o coincidenţă uimitoare", a declarat Paola Campari-Moss, director de proiecte la Universitatea din Portsmouth.

Un scenariu puţin schimbat

Paola depăşise deja cu două zile termenul anticipat de doctori pentru naştere. A intrat în travaliu şi a ajuns la spitalul din Salisbury. Habar nu avea că Hannah intrase în travaliu în acelaşi timp, mai ales că aceasta ar fi urmat să nască abia peste două săptămâni. Hannah a născut în baie, pe podea. A adus-o pe lume pe Oralie, care cântărea 2,9 kilograme. Fiica Paolei, Chiara, a avut la naştere 3,2 kilograme.

„A fost cu totul neaşteptat. Nu m-am gândit că aş putea să nasc acasă", a afirmat Hannah, care ocupă postul de secretară-şefă într-o companie privată. „Habar n-aveam că Paola era la spital până am fost dusă acolo cu ambulanţa şi am descoperit că şi ea şi fetiţa sunt în camera de alături", a spus Hannah.

„Hannah a trimis un mesaj prin care ne-a anunţat pe toţi că s-a născut Oralie. Nu-mi venea să cred", a povestit Paola. Acum, femeile sunt convinse că şi între mezinele lor se va lega o prietenie strânsă. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite