VIDEO Predicator de la 2 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La vârsta de 4 ani, un copil obişnuit se joacă prin parc, însă americanul Kanon Tipton se poate mândri deja cu o vastă experienţă de predicator.

El a pus prima dată mâna pe microfon la vârsta de 21 de luni, adică mai puţin de 2 ani, când a început să ţină predici la o biserică penticostală unde mergea cu părinţii lui, potrivit site-ului huffingtonpost.com. Deşi are o vârstă fragedă, micuţul Kanon nu este mai prejos decât alţi predicatori consacraţi în ceea ce priveşte articularea cuvintelor, apariţia scenică, mişcările mâinilor, dar şi modul în care corpul său trăieşte fiecare cuvânt din predică.

Star pe YouTube şi la televizor

După doi ani de experienţă în biserică, prestaţia sa a fost înregistrată şi postată pe internet, reuşind să adune peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, Kanon şi părinţii lui au fost invitaţi în urmă cu două zile la o emisiune de la postul american NBC pentru a vorbi despre talentul băiatului, devenit între timp un predicator veritabil. Întrebat dacă s-a gândit că fiul său are o adevărată chemare pentru a deveni pastor sau dacă doar copiază ceea ce vede în familie, tatăl lui Kanon, care este tot pastor, a răspuns: „Cred că este puţin din amândouă. Cred cu tărie că mâna lui Dumnezeu este asupra lui într-un mod special". Kanon este a treia generaţie de predicatori din familia sa, călcând pe urmele tatălui şi ale bunicului său. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite