Plictiseala şi răzbunarea, motive pentru a face sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe cât de ciudat ar părea, pasiunea nu este unicul motiv pentru care alegem să facem sex. Conform unui studiu al cercetătorilor americani, publicat în Arhivele Comportamentului Sexual,

Pe cât de ciudat ar părea, pasiunea nu este unicul motiv pentru care alegem să facem sex. Conform unui studiu al cercetătorilor americani, publicat în Arhivele Comportamentului Sexual, plictiseala şi răzbunarea sunt motive la fel de puternice pentru a alege să avem o viaţă sexuală activă.

Potrivit studiului realizat de psihologii de la Universitatea din Texas, motivele cel mai frecvent invocate sunt pasiunea şi atracţia fizică. Cu toate acestea, cercetătorii au reuşit să identifice alte 235 de motive, care variază de la "alungarea plictiselii" la scăparea de insomnii sau de migrene cauzate de stres, informează dailymail.co.uk.

În timp ce la femei sexul este legat de nevoi emoţionale, la bărbaţi predomină dorinţa fizică. Unele persoane fac sex pentru a se răzbuna, pentru a manipula sau pentru a obţine o promovare, dar şi din dorinţa mai puţin egoistă de a-şi face partenerul să se simtă bine.
Alţii vor să se încălzească într-o noapte friguroasă, să ardă câteva calorii sau să se apropie de Dumnezeu.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite