Plajă în stil glamour

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele costumului de baie în două bucăţi s-au dus. „Mai mult înseamnă mai puţin“, sună o vorbă care descrie acest sezon. Costumul întreg de baie este unul dintre puţinele articole vestimentare care împacă atât toate siluetele, cât şi toate gusturile.

Dacă nu vrei să faci din cumpăratul unui costum de baie o misiune deprimantă, află că în acest sezon moda îţi vine în ajutor. Perioada „old glamour" este din nou în tendinţe, aşa că poţi să o foloseşti din plin în avantajul tău. Dacă până acum câţiva ani, costumul de baie dintr-o bucată era resortul femeilor cu forme ceva mai generoase, anul acesta este pilonul bunului gust pe plajă. Zilele goliciunii s-au dus, iar expunerea pielii în stilul Marilyn Monroe îşi trăieşte din nou perioada de glorie.

Costumele întregi de baie nu mai sunt nicio piedică în calea unui bronz complet. Poţi folosi piese cu spatele gol şi cu decolteul larg, care să permită un bronz uniform, fără imixtiunile materialului. Acest gen de formă este menit să-ţi complimenteze silueta, spre deosebire de costumele în două piese care te obligă să sari peste prânz.

Dacă vrei să scapi de corvoada umblatului prin magazine, site-urile de cumpărături deţin o ofertă bogată, cu preţuri variate pentru toată lumea.

Click pe foto pentru a vedea unele sugestii Adevarul

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite