Pierd un an din viaţă cu hainele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pierd un an din viaţă cu hainele
Pierd un an din viaţă cu hainele

Femeile îşi pierd aproape un an din viaţă răscolindu-şi garderoba pentru a se decide cu ce să se îmbrace. Nu contează dacă trebuie să se pregătească pentru o petrecere selectă, pentru a merge la serviciu, la sala de gimnastică sau la o întâlnire.

La acestă concluzie a ajuns un studiu comandat de compania britanică Matalan, specializată în îmbrăcăminte, relatează „The Daily Telegraph“. Mai precis, femeile îşi petrec 287 de zile din viaţă în faţa şifonierului.

În fiecare dimineaţă în care merg la serviciu, doamnele şi domnişoarele stau pe gânduri preţ de 16 minute, iar sâmbăta şi duminica îşi petrec numai 14 minute încercând să ia cea mai bună decizie privind ţinuta. Înainte de a se hotărî, majoritatea femeilor probează două ţinute, iar înainte să iasă seara în oraş, doamnele îşi studiază garderoba 20 de minute.

Când trebuie să se pregătească de vacanţă, le sunt necesare 52 de minute. Experţii au luat în calcul răspunsurile a 2.491 de persoane de sex feminin cu vârste între 16 şi 60 de ani.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite