Perechea perfectă: au 4 metri împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au împreună o înălţime de peste patru metri şi au intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai înalt cuplu căsătorit din lume, potrivit „The Daily Mail".

Însă dacă Wilco Van Kleef-Bolton, soţia sa Keisha şi cei doi copii continuă să crească, aceştia ar putea primi distincţia de „cea mai înaltă familie". Fiul lor, Lucas, în vârstă de patru ani, are deja înălţimea unui băiat de şapte ani - aproape 120 de centimetri, iar fiica lor, Eva, în vârstă de doi ani, are 91 de centimetri, înălţime normală pentru o fetiţă de trei ani.

Cuplul britanic are parte atât de dezavantaje, cât şi de anumite beneficii. Partea dificilă a fost să modifice cadrul uşilor din casă pentru a nu risca să se lovească la cap. Un alt aspect care trebuie rezolvat este patul. Cei doi au un dormitor standard şi sunt nevoiţi să doarmă cu picioarele atârnând în afara patului.

Există însă şi o parte bună a situaţiei. Capul familiei, în vârstă de 29 de ani, spune că jobul său ca bodyguard este mult mai uşor pentru el decât pentru alţi colegi. „Pot să despart mai uşor două persoane care se încaieră", spune bărbatul. Pentru soţia sa, cel mai greu e cu îmbrăcămintea: ea foloseşte rochiile pe post de fuste.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite