Părinţii, vinovaţi pentru ghinionul femeilor în dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studiul ar putea explica de ce femei care arată la fel de bine  ca Jennifer Aniston au ghinion în dragoste
Studiul ar putea explica de ce femei care arată la fel de bine ca Jennifer Aniston au ghinion în dragoste

Cercetătorii australieni au descoperit motivul pentru care unele femei nu reuşesc să construiască o relaţie de durată, informează „The Daily Telegraph“.

Potrivit oamenilor de ştiinţă de la Universitatea de Vest din Australia, secretul atracţiei se ascunde în genele sistemului imunitar, moştenit de la părinţi. Atitudinea şi gingăşia unei femei indică astfel cum este construit genetic sistemul imunitar al femeii.

Cercetătorii au studiat

ADN-ul a 150 de studenţi, care au fost rugaţi mai apoi să răspundă la un set de întrebări referitoare la viaţa lor amoroasă. Din comparaţia datelor, a rezultat că femeile cu o variaţie mare a genelor au un sistem imunitar mai puternic, fiind nu doar rezistente la boli, ci având şi un număr mai mare de iubiţi faţă de cele bolnăvicioase, cu un sistem imunitar slab.

Totuşi, în privinţa bărbaţilor, cercetătorii nu au găsit nicio legătură între construcţia sistemului imunitar şi succesul pe care-l au la femei. În ciuda descoperirilor, oamenii de ştiinţă nu şi-au putut explica de ce sistemul imunitar influenţează succesul în dragoste la femei şi nici de ce genele doamnelor le fac irezistibile bărbaţilor. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite