Obligaţi să plătească locuri pentru viori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei muzicieni au avut parte de o surpriză neplăcută după ce au decis să se deplaseze la un concert cu un zbor al companiei aeriene Ryanair.

La început, muzicienii au crezut că îşi pot lua viorile cu ei pe post de bagaje de mână şi că nu trebuie să plătească o taxă suplimentară, relatează „The Daily Mail".

Cu trei zile înainte de zbor, au aflat că trebuie să plătească un loc pentru fiecare vioară în parte. Costul total: 1.612 euro. Cei de la Ryanair au explicat că viorile depăşesc dimensiunile unui bagaj de mână (55x40x20 cm), astfel că muzicienii nu le pot lua cu ei în avion.

Şi cum aceştia nu au vrut să rişte ca instrumentele lor, în valoare de 963.000 de euro fiecare, să sufere vreo stricăciune, s-au văzut nevoiţi să cumpere un bilet de avion pentru fiecare vioară.

Costurile au fost suportate de organizatorii concertului la care mergeau violoniştii, însă aceştia nu vor să lase lucrurile aşa.

Mai precis, organizatorii se pregătesc să acţioneze compania aeriană irlandeză în judecată, pe motiv că în momentul în care au făcut rezervările, în urmă cu o lună, li s-a spus că instrumentele pot fi luate la bordul avionului fără achitarea unor taxe suplimentare.  

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite