O femeie a născut gemeni, dar cei doi copii au taţi diferiţi. Vezi cum este posibil acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Charlotte Hilbrandt, o daneză de 38 de ani, a avut parte de o surpriză după ce a născut doi băieţi gemeni. A aflat de la medici că cei doi copii au taţi diferiţi, astfel de cazuri având loc o dată la un miliard.

Marcus şi Luca, cei doi copii ai lui Charlotte, au intrat în clubul select al gemenilor care sunt fraţi vitregi, în întreaga lume existând doar trei astfel de cazuri. Deşi ei s-au născut la doar 48 de minute distanţă, nu seamnă deloc, unul fiind mic de înălţime, bucălat şi roşcat, iar celălalt înalt, blond şi foarte mămos.

Acest caz bizar a avut loc deoarece femeie s-a culcat cu doi bărbaţi în mai puţin de 48 de ore. Unul dintre bărbaţi era fostul soţ, iar celălalt actualul iubit, anunţă Mirror. În momentul în care s-a culcat cu cei doi, femeia nu s-a gândit că i se poate întâmpla să rămână gravidă cu ambii, iar acum afirmă că ai mai multe şanse să câştigi la loterie decât să se întâmple o astfel de minute.

Medicii au explicat că gemenii au fost concepuţi în acelaşi timp, chiar dacă femeia nu s-a culcat cu cei doi bărbaţi simultan. Doctorii au afirmat că spermatozoizii primului bărbat au ajuns în tubul falopian, acolo unde aceştia stau timp de patru zile, perioadă în care Charlotte a făcut sex şi cu al doilea bărbat şi a eliberat două ovule care au fost fecundate de spermatozoizii ambilor bărbaţi.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite