Nuntă transformată într-un dezastru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuntă transformată într-un dezastru
Nuntă transformată într-un dezastru

Un cuplu italian şi-a văzut nunta distrusă. Mirele şi mireasa şi-au dorit ca evenimentul să iasă din tipare şi au căutat o soluţie să impresioneze invitaţii. Au şi reuşit, numai că nu

Un cuplu italian şi-a văzut nunta distrusă. Mirele şi mireasa şi-au dorit ca evenimentul să iasă din tipare şi au căutat o soluţie să impresioneze invitaţii. Au şi reuşit, numai că nu în sens pozitiv.

Cei doi s-au gândit că ar fi mai bine ca nu mireasa să arunce buchetul domnişoarelor prezente, ci acesta să fie „lansat“ dintr-un avion de mici dimensiuni, relatează publicaţia „Corriere della Sera“, preluată de presa internaţională. Astfel, mirii, care au organizat evenimentul în apropiere de Livorno, Toscana, au închiriat un aparat de zbor cu două locuri.

Buchetul a fost aruncat peste tinerele dornice să afle când le va veni sorocul să se mărite de o doamnă care se urcase la bord tocmai în acest scop - Isidoro Pensieri, în vârstă de 44 de ani. Ghinion, însă! Buchetul, care se pare că avea un suport din câteva tije metalice, a fost absorbit de motorul avionului, care a luat foc şi a explodat.

Apoi, aparatul de zbor s-a izbit de o clădire. Pilotul avionului a scăpat nevătămat, la fel ca şi cei aflaţi în imobil. Dar Isidoro Pensieri a ajuns la spital. Femeia a suferit o traumă craniană şi fracturi multiple. Iar mirii, care şi-au dorit o nuntă inedită, s-au ales cu o amintire de neuitat.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite