„Nu în seara asta, iubitule. Mă simt prea grasă...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jumătate dintre femei evită să facă sex cu partenerul pentru că se simt prea grase, arată un studiu citat de „The Daily Mail“.

Aproximativ 52% din femeile care au participat la cercetare au declarat că lipsa de încredere în felul în care arată le fac să evite intimitatea. Motivul cel mai des invocat este totuşi starea de oboseală. În cursul cercetării „Sex In The Nation", realizată în Marea Britanie, au fost intervievate 4.000 de persoane. 29% au spus că a avea multe kilograme în plus este un motiv suficient de bun pentru a refuza sexul, iar alte 23% au afirmat că se simt ruşinate de „pielea lăsată".

În cazul bărbaţilor, stresul legat de modul în care arată este mult mai mic: doar 8%, respectiv 11% din masculi au dat aceste răspunsuri. În topul motivelor care distrug pasiunea în pat, pe primul loc se află oboseala - invocată de 72% din femei -, urmată de neîncrederea în felul în care arată. 13% din femei spun că fac sex doar cu lumina stinsă. 

Teama de cântar

Un alt studiu realizat în Marea Britanie arată că o cincime dintre respondenţi evită să se urce pe cântar pentru a-şi afla greutatea reală. Cercetarea, susţine că foarte mulţi dintre britanicii care sunt supraponderali sau obezi nu recunosc acest lucru. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite