Milionară din sfaturi despre machiaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milionară  din sfaturi despre machiaj
Milionară din sfaturi despre machiaj

Britanica Lauren Luke, care a renunţat la studii la 15 ani, pentru că rămăsese însărcinată, n-a reuşit să-şi găsească o slujbă decentă până la vârsta de 27 de ani. Dar internetul şi pasiunea ei pentru cosmetice şi machiaj au transformat-o peste noapte într-o milionară. Are acum propriul brand de produse de machiaj şi şi-a povestit experienţa în cărţi şi jocuri video.

„Parcă visez. La şcoală eram batjocorită şi nu aveam prieteni. Stăteam în camera mea şi încercam diferite stiluri de machiaj“, îşi aminteşte Lauren.

Afacerea care s-a dovedit de succes a început-o pe site-ul eBay, unde vindea produse de machiaj ale unor branduri cunoscute. La cererea clienţilor ea a înregistrat şi filmuleţe de câte 10 minute în care explica modul în care se folosesc produsele şi le-a postat pe YouTube. Înregistrările video au avut un succes neaşteptat: au fost vizionate de 54 de milioane de ori în întreaga lume.

Datorită filmuleţelor, Lauren Luke a fost contactată de Anomaly, o companie care găseşte idei inedite şi le transformă în branduri. Au pus-o în legătură cu un producător care a creat o gamă de produse de machiaj cu numele ei, „By Lauren Luke“.



Contracte de peste un milion de euro

Britanica a semnat un contract pentru a scrie o carte, a creat un joc video Nintendo numit „Supermodel Makeover“ şi e în discuţii pentru un show TV.

Lauren are contract şi cu lanţul Sephora, care-i vinde produsele în 135 de magazine din SUA, iar la începutul anului a semnat şi cu proprietarul YouTube, Google, pentru a-şi asigura o cotă din încasările provenite din mesajele publicitate care apar în partea de jos a imaginii atunci când rulează filmuleţele ei. În total, aceste contracte ar valora aproape un milion de lire sterline (1,15 milioane de euro), estimează „The Daily Mail“.



Cu toate acestea, Lauren Luke locuieşte într-o garsonieră din South Shields, un oraş din nord-estul Marii Britanii, alături de fiul ei Jordan, de 11 ani, şi partenerul Ken Taylor, în vârstă de 40 de ani. Acum îşi doreşte o casă mai mare, dar şi să-şi vândă produsele în ţara natală.

„Lucrurile merg excelent în SUA, dar aş vrea mult să pot intra într-un magazin britanic de lux şi să-mi văd produsele la vânzare“, spune ea.

Pagina personală a lui Lauren Luke.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite