Mierea, remediu eficient împotriva tusei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acest tratament tradiţional folosit în timpul răcelii s-a dovedit a fi mult mai eficient împotriva tusei în comparaţie cu medicamentele foarte costisitoare existente pe piaţă. Când

Acest tratament tradiţional folosit în timpul răcelii s-a dovedit a fi mult mai eficient împotriva tusei în comparaţie cu medicamentele foarte costisitoare existente pe piaţă.

Când vine vorba despre tratarea tusei copiilor, mierea, remediul vechi de secole, este cea mai bună opţiune deoarece alină simptomele bolii.

În cadrul unui studiu care a vizat 105 copii cu vârsta cuprinsă între doi şi 18 ani, realizat de cercetătorii de la Universitatea din Pennsylvania, s-a observat că o linguriţă de miere luată cu 30 de minute înainte de culcare ajută la tratarea tusei şi a sistemului respirator. Specialiştii afirmă că mierea are capacitatea de a trata răceala deoarece alină tusea şi favorizează secreţia de salivă.

De asemenea acest ingredient natural ajută la reglarea somnului micuţilor. Cercetătorii au realizat o comparaţie între miere şi dextrometorfan, ingredientul activ existent în majoritatea mixturilor împotriva tusei. Aceştia au observat că nu există diferenţe majore între pacienţii trataţi cu substanţa respectivă şi cei care nu au urmat vreun tratament.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite