Micuţa Antonia a revenit în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am aşteptat-o pe micuţa Antonia, duminică seară, la Aeroportul Băneasa. A revenit în ţară, cu o inimă sănătoasă, împreună cu părinţii, Andrei şi Iuliana Ioniţă, doi tineri din satul Fierbinţi, judeţul Ialomiţa.

Viaţa micuţei în vârstă de doar două luni a fost salvată de mâinile dibace ale doctorului Eugen Săndică, un chirurg cardiolog care operează cu maximum de profesionalism la clinica „Herz- und Diabeteszentrum NRW" din Bad Oeynhausen, lângă Dortmund, Germania.

Malformaţia de cord nu a putut fi rezolvată în România, iar insistenţele naşei Antoniei au avut rezultat: micuţei i-a fost aprobat formularul E112, iar plata intervenţiei a fost suportată de stat. Echipa „Din inimă pentru copii" a plătit doar 300 de euro, costul biletelor de avion de întoarcere.

„Nu avem cuvinte de mulţumire pentru cei care ne-au ajutat! Domnul doctor Săndică e un om extraordinar! N-am întâlnit aşa ceva nicăieri. Ne-am dus cu Antonia aproape moartă, toţi ne-au spus aici că va muri, iar el ne-a salvat fetiţa!", a declarat mama micuţei. 

Sunaţi pentru donaţii! 0900.900.942 - pentru 2 euro sau 0900.900.940 - pentru 5 euro. Numerele sunt accesibile numai în reţeaua Romtelecom. Banii vor ajuta la rezolvarea cazurilor grave.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite