Lună de miere în spaţiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care îşi vor uni destinele şi vor dori să plece într-o lună de miere inedită vor putea călători în spaţiu. Însă nu este vorba despre cei care se căsătoresc în această perioadă,

Cei care îşi vor uni destinele şi vor dori să plece într-o lună de miere inedită vor putea călători în spaţiu. Însă nu este vorba despre cei care se căsătoresc în această perioadă, ci despre aceia care vor face acest gest spre sfârşitul secolului, notează “The Daily Telegraph”.

Specialiştii în domeniu estimează că acest lucru va fi posibil întrucât industria aeriană se dezvoltă într-un ritm ameţitor. Astfel, cei care vor dori o vacanţă ieşită din comun vor putea opta pentru sejururi la bordul aeronavelor, asemănătoare celor de pe vasele de croazieră.

O astfel de aeronavă ar putea transporta circa 850 de pasageri, iar costul unei nopţi s-ar ridica până la 6.200 de euro.

Compania aeriană finlandeză Finnair şi-a prezentat previziunile privind viitorul zborurilor cu ocazia împlinirii a 85 de ani de la înfiinţare, iar sejururile romantice “în spaţiu”, în care mirii pot privi lumea de sus, s-au numărat printre acestea.

“Poate că industria aviatică nu va creşte anul viitor şi poate că vor mai exista falimente, însă până în 2010 lucrurile vor reveni la normal”, a apreciat Jukka Hienonen, director la Finnair.

“Noile motoare vor revoluţiona complet transportul aerian şi terestru. Motoarele cu emisii zero vor înlocui precedesoarele lor poluante. Aeronavele internaţionale vor zbura cu o viteză de patru sau cinci ori mai mare decât cea a sunetului”, a apreciat, la rândul său, expertul finlandez Kauko Helavuo.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite